Годишни награди на Общински ученически парламент - Нова Загора 2016
Годишни награди на Общински ученически парламент - Нова Загора 2016 / община Нова Загора

За втора поредна година Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Нова Загора връчи Годишните награди на Общински ученически парламент в няколко категории: инициативност, изкуство и спорт.

Проявата беше уважена от кмета Николай Грозев и неговия екип, заедно с народния представител в 43 Народно събрание Галя Захариева и председателя на Общински съвет Нова Загора Георги Николов. Заместник-кметът и председател на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Ивайло Енев се обърна към празнуващите, като изказа удовлетворение от постигната съвместна дейност през изминалата година.

Той ги поздрави за инициативността, упорството и готовността да работят заедно по една от най-важните насоки в работата на МКБППМН - превенцията и им пожела хубави коледни празници и спорна година. Наградите на призьора Антоанета Михнева и номинираните в категория „Ученик проявил най-голямо новаторство и инициативност през 2016г." връчи заместник-кмета Светла Стоянова.

Годишни награди на Общински ученически парламент  Нова Загора 2016
netinfo

В категорията най-високи постижения в областта на изкуството" отличие получи Георги Момчилов. Той получи своята награда от г-жа Захариева, заедно с останалите номинирани.За най-високи постижения в областта на спорта беше отличен Константин Михайлов от СК „Слава и Чест". Отличието връчи заместник-кметът Ивайло Енев. Новоучредената награда за „Водещи на 2016г." имаше удоволствието да връчи на чаровните водещи Наталия и Пламен председателят на ОбС Георги Николов.

Тази година най-престижното отличие за „Ученик - личност с най-голям авторитет в общността" получи Антония Георгиева. Тя получи своя приз от кмета Николай Грозев, който използва възможността да поздрави учениците и техните възпитатели за положения труд и постигнатите достижения в работата, за това, че увличат със своя достоен пример и по-малките от тях.

Годишни награди на Общински ученически парламент  Нова Загора 2016
netinfo
Той им благодари, че участват успешно и активно в обществения живот, и че не малко придобивки в града се дължат на техните новаторски идеи. Николай Грозев пожела на всички весели коледна празници и успешна Нова Година.

За доброто настроение на празнуващите допринесоха музикалните и танцови изпълнения на: възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов" поп пеене и народна музика, танцьорите от КСТ „Яница Т.А." и „All steps".