Ученик от ПГИМ-Кюстендил с добро представяне на Национален конкурс по счетоводство
Ученик от ПГИМ-Кюстендил с добро представяне на Национален конкурс по счетоводство / netinfo

Робърт Ананиев от XII-г клас, специалност „Банково дело" се класира на четвърто място на заключителния етап на XVIII Национален конкурс по счетоводство за средношколци, който се проведе в Голямата конферентна зала на УНСС. Според регламента резултатът се признава за оценка Отличен 6.00 за успешно положен конкурсен изпит за кандидатстване в УНСС в направление „Финанси, счетоводство и контрол" за учебната 2017-2018 г.

Конкурсът се организира от обединена редакция за книги и периодика „Мисъл" и списание „Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения". Съорганизатори са Университетът за национално и световно стопанство и Институтът на дипломираните експерт-счетоводители в България.

В състезанието участваха 36 ученици от 14 професионални гимназии в страната. Участниците бяха поздравени от доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор и от проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ" във Финансово-счетоводния факултет на УНСС и зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България.

Ученик от ПГИМКюстендил с добро представяне на Национален конкурс по счетоводство
netinfo