Bake Off: най-сладкото състезание - правилата в шоуто се променят
Bake Off: най-сладкото състезание - правилата в шоуто се променят / netinfo

Надпреварата за титлата „Най-добър любител сладкар и пекар на България" навлиза в своята решаваща фаза. Утре вечер от 20.00 по NOVA е полуфиналът на Bake Off: най-сладкото състезание, в който шестимата останали претенденти ще трябва да приготвят две изключително сложни от техническа гледна точка рецепти. Поставените им от експертното жури шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски задачи изискват пълна концентрация, бързина и точна ръка, но участниците ще работят под допълнително напрежение, защото правилата в Bake Off: най-сладкото състезание се променят.

Както досега, Димана, Десислава, Георги, Анита, Емил и Моника ще очакват първо да приготвят своята любима рецепта за джинджифилова къщичка, но изискващото журито на най-сладкото състезание им е приготвило изненада, която допълнително ще покачи градуса на напрежението в утрешния полуфинал.

Bake Off найсладкото състезание  правилата в шоуто се променят
netinfo
Правилата се променят и те ще трябва да започнат надпреварата на полуфинала с изпитанието за сръчност - коледен пън. Типично в стила на виртуозния майстор сладкар шеф Юри Балталийски, това не е десерт, а истинско произведение на изкуството. Коледният пън не трябва просто да е вкусен, а да изглежда като истински и да има всички елементи на декорация, които шеф Балталийски е описал.

На фона на тези сложни изпитания и обратите в шоуто, участниците до последно няма да бъдат наясно с това колко от тях ще стигнат до големия финал в сряда, за да се борят за титлата „Най-добър любител сладкар и пекар на България".

Гледайте утре вечер полуфинала на "Bake Оff: най-сладкото състезание" от 20.00 по NOVA.

По NOVA в следващите дни предстоят и финалите на документалното риалити „Мис Пепеляшка" на 08.12, четвъртък, от 20.00 ч., най-родолюбивото предаване в ефира „Аз обичам България" - 09.12, петък, от 20.00 ч., забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш" - 12.12, понеделник, от 20.00 ч. и финала на втория сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот" на 14.12, сряда, от 20.00 ч.

Целите епизоди на „Bake off: най-сладкото състезание" може да гледате на NOVA PLAY.

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Фейсбук страница Bake Off: най-сладкото състезание.