Семейство Бекъм продават дома си в Ел Ей
Семейство Бекъм продават дома си в Ел Ей / Guliver/Getty Images

Дейвид и Виктория Бекъм продават своето имение в Лос Анджелис за 30 млн. долара.
Двамата са пуснали на пазара вилата в италиански стил още преди няколко години, тъй като са искали да купят жилище с по-голяма градина за своите четири деца - синовете им Бруклин, Ромео, Круз и дъщеря им Харпър.

Дейвид и Виктория Бекъм искат да купят дом в провинцията в Англия

Според източник на британските медии Дейвид и Виктория са имали някои притеснения относно къщата, най-вече заради размерите й. "Градината е прекалено малка за футбол и момчетата трябваше да ходят при приятели - обикновено при (шеф-готвачът) Гордън Рамзи или при сър Елтън Джон, за да ритат", казва източникът.

Красивата вила, която се разпростира на 1,25 акра, се намира между "Бевърли хилс" и "Бел еър" и предлага невероятна гледка към града. Сред някои от екстрите в нея са деветте тоалетни и големият басейн.

Семейство Бекъм на почивка в Гърция (СНИМКИ)

Къщата в Лос Анджелис обаче не е единственият недвижим имот на семейството, който отива на пазара. Този август Дейвид и Виктория пуснаха в продажба и своят апартамент в Южна Франция за 2,5 млн. долара

В момента двойката и децата им живеят в къща за 39 млн. долара в "Холънд парк", Западен Лондон, където прекарват по-голяма част от годината.

Източник: БГНЕС