Велико Търново

Защо да вземем шаран за Никулден от СВА?

5 декември 2016 07:11 | Автор: | Платена публикация

Защо да вземем шаран за Никулден от СВА?
© CBA  

Защото шараните, които предлагаме в супермаркети СВА, идват при нас живи. Предлагаме рибата само насипна и непакетирана. Всеки клиент може да провери качеството на стоката още на щанда, която ще сложи на празничната си трапеза. Това е разликата и предимството ни пред другите магазини. Знае се, че когато рибата се предлага изчистена и/или пакетирана, вероятно е била замразявана преди това.
За Никулден в магазини СВА предлагаме специални цени: килограм шаран може да купите за 4,99 лева, а толстолоб за 2,99 лева.
След внимателно проучване и подбор от страна на експертите ни в СВА, се спряхме на продуктите от най-старото рибно стопанство в България - дружеството Тунджа 73, доверявайки се на 43-годишния им опит.
Рибното стопанството се намира на яз. Жребчево. Специализирали са се в селекцията на шарани, които са по-издължени и с по-добро съотношение месо/мазнини. Така те са с по-малко мазнини и нямат специфичната миризма на язовирна дънна риба.
При отглеждането се използват висококачествени суровини и храни, произведени по специални рецепти с оптимално съдържание на протеини, минерали, витамини и други компоненти в съответствие с европейските изисквания и стандарти.
Производствения процес в Тунджа 73 се извършва при спазване на всички технологични изисквания и непрекъснат ветеринарно-санитарен контрол. Води се стриктна документация от създаването на качествения продукт от хайверното зърно до транспортирането на рибата до клиента и се съхранява в архив.
За Никулден предлагаме специални цени от 4,99 лв./кг. за шаран и 2,99 лв./кг. за толстолоб отново с отлични вкусови качества.Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск: - Как сте? - Ами добре сме. - Студено ли е при вас? - Е, нали знаеш, студено… Виж още