Над 20 граждани посетиха приемния ден на ръководството на община Сливен
Над 20 граждани посетиха приемния ден на ръководството на община Сливен / община Сливен

Повече от 20 граждани днес посетиха приемния ден на заместник - кметовете Румен Иванов, Стефан Кондузов, Пепа Чиликова и секретаря на общината Валя Радева. Те потърсиха съдействие за решаването на личните им или служебни въпроси.

Голяма част от посещенията бяха свързани с молби за помощ при проблеми от битов характер, настаняване в общински жилища и осигуряване на заетост.

В приемната на Румен Иванов имаше питане във връзка с допуснато несъответствие за данък сграда и такса за битови отпадъци за имот в м. „Среди дол".

Над 20 граждани посетиха приемния ден на ръководството на община Сливен
netinfo

Зам.-кметът Стефан Кондузов беше потърсен за съдействие при решаването на проблеми с т.н. воден цикъл на Сливен за определени участъци около площад „17-ти януари", както и в кв. „Ново село 2", близо до Старческия дом. Гражданите сигнализираха и за нередности, незаконни гаражи, нерегламентирани търговски дейности, липсващи контейнери за смет. Също така поискаха съдействие от общината за решаване на стар проблем за липса на достъп до имот във вилна зона между Мебелна къща и Подстанцията за високо напрежение.

Сливенски гражданин запозна заместник-кмета Стефан Кондузов с идеята си за благоустрояване на пространството около чешма в с. Злати войвода, за негова сметка. Той иска от общината само да му осигури павета за 125 кв.м. площ.

Посетителите при зам.-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова поставиха лични въпроси, свързани със социални и битови проблеми, както и с професионалната им реализация. Сдружение на диабетно болните потърси съдействие за финансова помощ и кандидатстване за субсидия от Общината.

Към заместник-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова и секретаря на общината Валя Радева беше отправено предложение за съвместна работа във връзка със зала „Сливен".