Две торти от областния управител за втория рожден ден на Дневен център в Исперих
Две торти от областния управител за втория рожден ден на Дневен център в Исперих / Областна администрация-Разград

С музика, танци и много настроение потребителите и екипът на Дневния център за деца и възрастни хора с увреждания отбелязаха втората година от разкриването на социалната услуга в Исперих, и направиха и тази година празника незабравим. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

На тържеството заместник областният управител Виолета Тодорова е поднесла на потребителите на Дневния център поздравителен адрес, от името на Областния управител Манол Кившанов и две торти, с пожелание да бъдат здрави, да получават най-добрата специализирана грижа, помощ и подкрепа, и винаги да се чувстват значими и обичани.

На социалните работници, психолози, медици и рехабилитатори, които ежедневно се грижат за хората с увреждания Виолета Тодорова пожелала много здраве, вяра, сили и професионални успехи.

ДЦДВУ предоставя комплекс от социални услуги, които създават условия за цялостно обслужване на деца и възрастни хора с увреждания през деня, свързани със задоволяване на ежедневните, здравните, образователните и рехабилитационни потребности, както и организация на свободното време и личните контакти.