Най-великият обрат в историята на „Аз обичам България
Най-великият обрат в историята на „Аз обичам България / netinfo

Драматичен епизод на „Аз обичам България" обещава да остави зрителите на NOVA "без ума и дума" този петък от 20.00 ч. Нахъсани за победа и заредени със страхотно настроение са новите четници на войводата Юлиян. В петък зад гърба му ще застанат - недостижимият връх на телевизионната кулинария шеф Манчев, взривоопасната смес от таланти, позитивизъм и очарование Милица Гладнишка и актьорът Димо Алексиев, благодарение на когото всички дами в страната въздишат по непокорния д-р Генадиев от успешния български сериал по NOVA "Откраднат живот".

Андрей се е приготвил за бой със звездна селекция в новия сезон на шоуто. За победата и за честта на своя капитан ще се бори великолепната акриса-символ за поколения български жени Марта Вачкова. Мъжко рамо ще удари легендарният майстор на хумора Димитър Туджаров-Шкумбата. Не само с красота, но и с ум, остър като бръснач, ще ни впечатли красивото лице на времето по NOVA Гергана Малкоданска.

Звездите ще се раздадат духом и тялом за своите капитани и ще превърнат петъчния епизод на шоуто във феноменално състезание, в което ще бъдем свидетели на обрати в резултата след всеки кръг, а отборите почти до финала ще се гонят само на 2 точки разлика.

Дори и "Рожденият ден" на шеф Манчев няма да се окаже решаващ за разплитането на интригата в резултата. Затова истинският гвоздей в програмата ще бъде кръгът "Удави капитана", в който ще видим най-великия обрат в историята на шоуто от създаването му досега - зрители и участници ще тръпнат в напрежение до последната секунда, когато единият от капитаните ще бъде удавен. Дали това ще бъде Андрей Слабаков, който изостава в капитанската битка по време на новия сезон, или този път Юлиян Константинов ще глътне вода и ще се прости с наградата в третия епизод на "Аз обичам България"? Не пропускайте отговора в петък, от 20.00 ч. по NOVA.

В петък вечер, от 20.00 ч., изборът е само един - NOVA и „Аз обичам България".

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, може да откриете и на официалната му страница във FACEBOOK.