Софийска вода изненадва клиентите си с коледна томбола
Софийска вода изненадва клиентите си с коледна томбола / netinfo

Фотоапарат и пет ваучера за техника ще подари „Софийска вода“ АД на шестима коректни клиенти на компанията. Всеки  клиент, който е платил задълженията си към „Софийска вода” АД до 31 декември 2016 г., независимо от начина на плащане автоматично се включва в томболата.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в началото на януари 2017 г. в присъствието на нотариус. Късметлиите ще бъдат известени  по телефона и ще  получат писмо от „Софийска вода”, с което ще ги информираме за спечелената награда.
Списък клиентските номера на печелившите ще бъде публикуван на Интернет страницата на „Софийска вода” АД.

Наградите могат да получат титулярите на партидата или клиентите, които докажат чрез касова бележка, че плащат сметката на печелившия клиентски номер.

За „Софийска вода”, част от "Веолия", е изключително важно да поощрява коректните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на редовните платци се поддържат водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и се правят инвестиции за тяхното подобряване.

Повече информация за начините на плащане клиентите могат да получат от интернет страницата на „Софийска вода“, от Телефонния център 0700 121 21 или центровете за обслужване на клиенти.