Търси се лого на Астрономическата обсерватория
Търси се лого на Астрономическата обсерватория / dariknews.bg

Астрономическата обсерватория на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски" обявява конкурс за създаване на графично лого, съобщиха от учебното заведение.

В конкурса могат да участват всички желаещи. Представеният проект трябва да бъде изготвен за целите на конкурса. Да е авторски и оригинален и да се асоциира с дейността и целите на Астрономическата обсерватория. Предложенията да бъдат представени във файловите формати PNG, JPEG, EPS и PDF в черно-бял и цветен вариант.

Всеки участник носи отговорност за авторството и оригиналността на изработката си. Авторското право върху логото на спечелилия участник се прехвърля за ползване от Астрономическата обсерватория на Шуменския университет.

Проектите ще се приемат до края на 2016 г. на електронен адрес d.kyurkchieva@shu.bg, придружени с трите имена и координати за връзка с участника. Постъпилите предложения ще бъдат оценени от жури и резултатите от конкурса ще бъдат обявени в началото на януари 2017 г. на сайта на Обсерваторията http://astro.shu-bg.net/observatory/index.htm. За автора, спечелил конкурса, е осигурен награден фонд от 200 лв. и грамота.