Карибски премиер ожени принц Хари и актрисата Меган Маркъл
Карибски премиер ожени принц Хари и актрисата Меган Маркъл / Guliver/Getty Images

Премиерът карибската островна държавица Антигуа и Барбуда предложи на британския принц Хари да прекара на острова медения месец с американската актриса Меган Маркъл, с която има връзка само от няколко месеца.

Това стана по време на официалното посещение наскоро на Принца в Антигуа и Барбуда. В речта си пред принца и стотината гости премиерът Гастон Браун си позволи шегичка за личния живот на третия наследник на британската корона.

Меган Маркъл - холивудската красавица, която е на път да стане принцеса

"Разбирам, че много скоро ще има попълнение в кралското семейство. Изглежда, че при нас ще се появи още една принцеса. Затова аз просто искам да каже, че вие трябва да прекарате медения си месец на Антигуа и Барбуда", заявил премиерът.

Според очевидци внукът на кралицата Елизабет Втора се смутил от такова предложение и дори навел поглед от неудобство.

Премиерът обаче нямал спирачки и по-късно заявил пред журналисти, че вижда в Меган Маркъл добра партия за принца. "Чух за нея, а и чух също, че те мислят и за сватба", каза Браун.

Принц Хари породи слухове за тайна връзка с холивудска звезда (СНИМКИ/ВИДЕО)

През октомври се появи официално съобщение за отношенията на Хари с Меган Маркъл. В него се казваше, че принцът е много разстроен от намесата в личния живот на неговата възлюбена.

Антигуа и Барбуда са част от Британската общност на народите и техен суверен е британската кралица, представяна от губернатор. Реалната власт обаче е в ръцете на премиера.

Източник: БГНЕС