Натов: Надявам се да изглеждаме променени срещу „Левски”
Натов: Надявам се да изглеждаме променени срещу „Левски” / Добри Атанасов

„Много се надявам да изглеждаме променени в мача срещу „Левски” в събота. Поех такъв ангажимент и пред нашето ръководство, че отборът ще изглежда по друг начин. Поредните загуби, които натрупахме, винаги тежат, но момчетата са професионалисти, това ми е работата и трябва да ги надскочим тези неща. Излизаме за мача с чисти глави и трябва да се борим. Това е хубавото на спорта, че всяка седмица имаш нов шанс", коментира треньорът на „Черно море Тича” Спас Натов преди мача с „Левски” в събота..

"Мисля, че няма да се стигне до „прегаряне” на играчите. Върнаха ни се играчи, които бяха контузени, и те са ни важни. И Ангел Нацкин и Венелин Христов вече ще вземат участие в срещата, така че тази по-голяма широчина ми дава увереност, че ще изглеждаме по-добре. Нацкин дефакто пропусна целия подготвителен период, така че тази седмица без мач се надявам да му се отрази добре и да изглежда все по-добре".

"Като сложим двата отбора на кантара би трябва нашето домакинство срещу „Левски” да натежи. Убеден съм, че в събота ще е „денят на победата”. Контузени в отбора все още са Филип Дедийер и Веселин Георгиев. При контузията на Георгиев се оказа, че е по-добрият вариант – не е свръх тежка и той вече прави индивидуални тренировки. Кога ще може да се включи в игра още не мога да кажа.”

Срещата от 7-мия кръг на НБЛ между "Черно море Тича" и "Левски 2014" е в събота от 17:00 часа в зала "Христо Борисов".