„Само гледам - класическа ситуация, на която вече има алтернатива
„Само гледам - класическа ситуация, на която вече има алтернатива / netinfo

Често в ежедневието си човек изпада в какви ли не ситуации, някои класически, други по-нестандартни ... Една съвсем може би позната такава, е когато влезеш в магазин, за да разгледаш какво се предлага, а защо не и да си купиш нещо. Обичайно, красиви консултантки те доближават и ти предлагат помощта си. В повечето случаи обаче, това те притеснява и думите „Само гледам", „Просто разглеждам" се изтъркулват, за да те „спасят" от продавача...

Някои от нас не обичат друг да ни насочва в избора ни или искат просто да спестят време.

Други обаче, се притесняват, че не биха могли да си позволят покупката на момента и не искат това да се подразбира от продавача. Естествено, човек би се чувствал много по-уверен, когато влизайки в магазина знае, че ако нещо му допадне или му е необходимо, той ще може да си го купи.

Затова ако преди „Само гледам" е била класическа ситуация без решение, то за всички, които искат да имат каквото пожелаят, където и да са, вече има алтернатива - кредитната карта Бяла Карта. Тя е международна и е без такси за разглеждане, издаване, обслужване, без такса при теглене на пари в брой на банкомат в България. С нея дори клиенти с влошена кредитна история или липса на трудов договор имат шанс за одобрение.

За да не бъде „Само гледам", поръчай своята Бяла Карта с лимит до 3 000 лв. на 0700 20 140 или на bialakarta.bg