Absolut отбелязва с парти Нощта на оригами
Absolut отбелязва с парти Нощта на оригами / netinfo

Всеки ден може да е Absolut нощ в новата платформа Absolut Nights, която ще отбележи Нощта на оригами с голямо парти на 26 ноември

Всеки ден може да е Absolut нощ в новата платформа Absolut Nights, която представя нестандартни поводи за празник всеки ден на www.abslt.bg. Нощта на оригамито на 26 ноември е и първият повод, който ще бъде отпразнуван с голямо парти на Absolut в съботната нощ. Партито, посветено на японското хартиено изкуство, ще представи тематични коктейли сред нестандартни оригами форми и хартиени инсталации - дело на български артисти.

Локация на партито този път е необитаемия цех на Capasca на петия етаж на Бизнес център „Витоша" на бул. „Черни Връх" 47.

Absolut отбелязва с парти Нощта на оригами
netinfo

Специално за повода в България пристига диджеят от лейбъла Defected - Enzo Siffredi, който ще е музикалната звезда на вечерта. Siffredi е създател на minimal kids & Wired и черпи вдъхновение едновременно от пианото на Paolo Conte и берлинския ъндърграунд. Самоопределя се като музикален аутсайдер, защото не се адаптира към стила на определен лейбъл, а винаги остава иновативен и експериментален. За неговия сет ще ни подгрее българският участник в музикалната програма - Dimo BG.

Absolut отбелязва с парти Нощта на оригами
netinfo

От началото на сезона всеки ден Absolut отбелязва нетрадиционни празници на сайта Abslt.bg. Нощ на бъдещето, на MP3-ката, Smart нощ, нощ на храната, нощ на артиста, на черната котка, на интернета, на aнимацията, на артистите и краставичката са само част от празниците, които влязоха в Absolut Nights календара до сега. Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници, и да предложи на всеки свой посетител повод за Absolut нощ навсякъде и по всяко време, като някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани с партита и занапред.

Oще поводи за празник следете всеки ден на www.abslt.bg