Трима пияни шофьори засечени през уикенда
Трима пияни шофьори засечени през уикенда / Дарик, архив

В с. Красен е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, съобщават от полицията. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчела наличието на 2,39 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.Н. (51 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Лек автомобил „Пежо” със силистренска регистрация е спрян на 19 ноември около полунощ в село Стожер. Тестът е показал 1,43 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.П. (37 г.) от с. Стожер. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 19 ноември, около 17:40 часа на входа на град Добрич – КПП Варна, е спрян лек автомобил „Форд” със силистренска регистрация. Проверката е показала 2,39 промила. За 24 часа е задържан О.П. (37 г.) от с. Подслон, обл. Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.