Джон Разрушителя се закани на ММА противник за предстоящо зрелищно шоу
Джон Разрушителя се закани на ММА противник за предстоящо зрелищно шоу / снимка: sportal.bg

Едно от най-големите имена в тежката категория на ММА – Джон Демел Разрушителя, влиза в клетката на „Колодрума“, за да защити титлата си срещу актуалeн бразилски боец. Това съобщи президентът на Combat Promotion Георги Анадолов. Двудневното зрелищно шоу с много спорт и фолклор „Вечер на звездите“ е днес и утре. В събитието ще участват състезатели от няколко държави, както и българската надежда Анита Доганова.

Зрителите ще станат свидетели на девет битки, четири от които за титли на SFC. За уникалното настроение в залата на сцената ще се качат едни от най-атрактивните и провокативни БГ изпълнители начело със световните бийтбокс шампиони SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.

Българката Анита Доганова, която по професия е детска учителка, за първи път излиза в професионален бой. Съперничката й от Латвия вече има три професионални участия.

Британецът Джон Демел, който се появява пред публиката винаги с английското и българското знаме и под съпровод на родопска гайда, от три седмици се подготвя у нас при треньора Анатолий Желязков. Боецът в тежка категория заяви, че го очаква труден мач. Основната причина е, че той обича да се бие в стойка, докато бразилския му противник – на земята. Демел допълни, че стратегията му е на ниво и ако конкурентът му не е подготвен както трябва, ще бъде сразен за секунди.

Входът за днешния спектакъл е 15 лв. За желаещите да видят всичко от двудневното зрелищно шоу, цената е между 30 и 50 лв.