Актуални теми и необичайни истории в „Комбина
Актуални теми и необичайни истории в „Комбина / netinfo

Тази седмица „Комбина" представя поредица ексклузивни гости, актуални теми и необичайни истории - в неделя от 17.00ч. по NOVA.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков - бунтарското семейство в седмицата след изборите, гостуват в „Комбина". Защо останаха непримирими към шаблоните и клишетата, какво ги вбесява и защо продължават да са най-щурото семейство в артистичните среди?
Алекс Раева за „Bake off: най-сладкото състезание" на NOVA. Какво е предизвикателството да си водещ на кулинарно шоу? И защо приятелствата са повече от предателствата, а любовта завършва с хепи енд - разговор с Алекс Раева в „Комбина", в неделя.

Емануела - лошото момиче на VIP Brother. Очаквайте първия разговор след излизането на певицата от шоуто. За изкуството на изкушението, за възхода и падението на една от най-коментираните участнички в шоуто на NOVA - VIP Brother, очаквайте в „Комбина".
Сестрата на Христо Стоичков - Петя, застава пред камера в първото си телевизионно интервю. Ще видим Краси Боев на едно селско дерби с ВИП треньори - сестрата и майката на легендата Христо Стоичков.

Политика и лукс: ще бъде ли Веселин Марешки новият Доналд Тръпм? Мария Йотова се среща с човека, който беше обявен за феномен на тези избори - Веселин Марешки в дома му във Варна. Вижте какво каза бизнесменът през камерата на „Комбина".

Миролюба Бенатова представя: Вот в червено. Изборите за Стефан Данаилов или един различен поглед към нощта след президентския вот. Гледайте в „Комбина" изборната нощ в дома на Стефан Данаилов - разговор за победителите и победените, за оставките и новите първи.

Лора Крумова, Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев в „Комбина" - неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.