Спас Натов: Надявам се да надигнем глави
Спас Натов: Надявам се да надигнем глави / Добри Атанасов
Спас Натов: „Надявам се да надигнем глави“
91230
Спас Натов: „Надявам се да надигнем глави“
  • Спас Натов: „Надявам се да надигнем глави“

"Черно море Тича" инкасира 5 поредни загуби в НБЛ. Варненци са на последно място във временното класиране в НБЛ, след като отстъпиха последователно на "Берое", "Рилски спортист", "Лукойл Академик", "Академик Бултекс" и "Балкан". През тази седмица момчетата на Спас Натов нямат мач.

„Резултатите дотук са трагични. Това няма какво да се коментира. Проблемът ни е, че  донякъде направихме добри минути срещу по-силните отбори и когато трябваше да се изправим срещу тимове по-близки до нас, игрово отстъпихме назад. Още след домакинската ни загуба казах, че срещу „Академик Бултекс“ играхме притеснени, стъписани, не успяхме да се отпуснем докрай при играта си в нападение. Надявам се тук тази седмица без мач да можем да надигнем глави“, коментира треньорът на „Черно море Тича“ Спас Натов.

Запитан дали има нужда от нови попълнения, или смята, че с този състав победите ще дойдат, той отвърна така:

„Убеден съм, че един състав с много работа може да се подобрява с течение на времето. Въпросът е дали ще стигне да победим. Със сигурност ще се наложат някои промени. Ще се опитаме да вдъхнем повече самочувствие на играчите. За мен пътят е един, за да ни е по-лесно след това“.

На въпроса как ще се отрази евентуално заминаване на Александър Янев в клуб от чужбина при добра оферта, Натов отговори: „Не ми се иска да мисля за тогава“.