Фондация „Пловдив 2019“  дава старт на доброволческата си програма
Фондация „Пловдив 2019“ дава старт на доброволческата си програма / Фондация „Пловдив 2019“

Фондация „Пловдив 2019“ официално дава старт на доброволческата си програма с Форум 2019 фокус доброволци. Събитието ще се състои от 10.00 ч. до 14.00 ч., в Център за сценични изкуства “Stage 51“.

Гости на срещата днес ще бъдат Нийл Питърсън - организатор и ръководител на доброволческата програма на Ливърпул - Европейска столица на културата 2008, Енцио Ветцел – директор на Гьоте-институт, представители на Център за развитие на човешки ресурси,  управляващ орган на програма „Еразъм +“, представители на Национален алианс за работа с доброволци Пловдив, представители на Time Heroes – една от най-популярните платформи за доброволчество в България, Манол Пейков - издател и член на УС на "Пловдив 2019", Илина Мутафчиева - Дружество за ООН в България както и Симеон Тодоров – управител и системен администратор на Plovediv.

Всеки желаещ е добре дошъл да присъства и да се включи в събитието.

ФОРУМ 2019 е платформа от информационни семинари и събития с основен фокус проектът „Пловдив – Европейска столица на културата (ЕСК) 2019“. Целта на семинарите е повишаване на информираността, изграждане и развитие на капацитет и създаване на основа за успешната реализация на проекта ЕСК. Темите на Фoрум 2019 се фокусират се върху основните проблеми, свързани с реализацията на проекта и целта им е да предизвикат професионални дискусии, обмен на опит и знания и обратна връзка по различни теми от културния сектор