Пресконференция във връзка със старта на проект „Детската градина - моето любимо място”
Пресконференция във връзка със старта на проект „Детската градина - моето любимо място” / Dariknews.bg, архив

Пресконференция във връзка със старта на проект „Детската градина - моето любимо място" ще се проведе на 24.11.2016 г. от 14:00 часа в сградата на Община Севлиево, зала 200, с адрес: гр. Севлиево, пл. „Свобода" №1.

Бенефициент на проекта е Сдружение „Социална подкрепа и информация" в партньорство с ДГ „Радост", гр. Севлиево, ДГ „Мечо Пух", с. Петко Славейков и Община Севлиево.

По време на пресконференцията екипът и експертите по проекта ще представят основната цел, дейности и очакваните резултати от проекта.

Проектът е насочен към постигане на устойчиви резултати в образователната интеграция на децата от етническите малцинства, чрез подобряване на условията и привлекателността на детските заведения на територията на община Севлиево.

Целевата група на проекта се състои от 150 деца и 100 родители от етнически малцинства и маргинализирани групи от ДГ „Радост", гр. Севлиево и ДГ „Мечо Пух", с. Петко Славейков.

Проектът се финансира по Процедура „Подкрепа за предучилищното възпитание и подготовка на деца в неравностойно положение", Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж".

Начало на проекта: 22.08.2016 година

Продължителност: 30 месеца
Обща стойност на проекта: 438 361.00 лева
За допълнителна информация търсете:
Димитър Георгиев, ръководител проект
тел: 0898 77 20 97, e-mail: d.georgyev@gmail.com