БСП посяга към властта в Хасково
БСП посяга към властта в Хасково / Дарик радио-Хасково
БСП посяга към властта в Хасково
91179
БСП посяга към властта в Хасково
БСП посяга към властта в Хасково
  • БСП посяга към властта в Хасково
  • БСП посяга към властта в Хасково

БСП ще се бори за първа политическа сила в Хасковска област. Това заявиха днес на пресконференция от партията, на която коментираха и изборите от президентския вот. Областният председател на БСП Михаил Лисков благодари на всички, подкрепили Радев за президент.

Депутатът от БСП за Хасковска област Чавдар Георгиев каза, че е „очевидно, че ГЕРБ бяга панически от властта за да спаси малкото останало обществено доверие към тях”.

Участниците в пресконференцията заявиха, че победата в неделя не е само на БСП, а за нея е работил и инициативният комитет, чийто председател на местно ниво е полк. Велико Киряков, който е бивш летец и командир на 21 ИАП в “Узунджово”.

Още от брифинга в Хасково- в приложения файл.

БСП посяга към властта в Хасково
netinfo

Вотът за генерал Радев в президентския балотаж не е тясно партиен, признаха димитровградските социалисти на пресконференция днес. В нея участва и Инициативният комитет за Радев в общината с председател Гочо Желев. За генерал Радев в община Димитровград гласуваха 16 210 избиратели. На местните избори миналата година кандидатът за кмет на БСП получи 1 607 гласа, а листата им за общински съветници- доверието на 1 143-ма от гражданите. Въпреки това един от доайените в димитровградската организация Пенко Ганев отчете: "Много ни бяха отписали, като партия, определяха ни, като партия с умиращи функции, а се оказа, че не е точно така. Все още има много ляв народ!" Той и участниците в ИК не скриха, че се гордеят с това, че ген. Радев е роден в Димитровград. Като дете през ваканциите е бил тук, при баба си и дядо си, а той самият си спомня с добри чувства бригадите в Консервната фабрика, разказаха те. Чуйте още в приложения файл.