Преслав Каталиев e шампионът на финала на първото уеб шоу за таланти във Vbox7.com - „Смях на почивки" от продуцентите 7Talents и KITKAT®. Битката за приза беше изключително оспорвана, а финалистите имаха задачата да покажат своя неустоим комедиен талант в цели три тематични кръга и истински "Комедиен battle". „Разсмей ни докато ни разказваш за себе си" и „Как си почиват хората в Холивуд" бяха темите на първите два кръга на големия финал.

Специален гост в третия кръг - комедийната битка, е едно от любимите лица във Vbox7.com Кристиан Танев. Най-чаканият епизод на „Смях на почивки" - големият финал, очаква всички на адрес: http://bit.ly/2eow6pg

Преслав Каталиев е шампионът на Смях на почивки
netinfo
Победителят в уеб шоуто, който съвсем скоро ще отлети за Холивуд, се казва Преслав и живее във Варна. Решава да вземе участие в „Смях на почивки", защото отдавна има интерес към комедийни конкурси. Според него броят на този тип събития у нас е оскъден, затова и когато разбрал за „Смях на почивки" Преслав изобщо не се поколебал да изпрати своята кандидатура.

На обиколка в Холивуд заминава с приятелката си, която освен че го подкрепя по време на всички кръгове в играта, му съдейства за заснемането на две от видеата, с които се включва в състезанието. Любимият актьор на шампиона на „Смях на почивки" е австралийският комедиант Jim Jefferies. След като става ясна победата на Преслав в играта, Facebook профилът му буквално избухва, а всички негови приятели не спират да се радват за него.