Звездата на Рени залезе от Къщата на Big Brother само 24 преди големия финал на шоуто, заемайки почетното шесто място в юбилейния му сезон.

Утре вече за титлата „Любима звезда на България" ще се борят Миглена, Емануела, Ути, Христо и Борислав.

В последния дейли епизод за сезона, видяхме равносметките, желанията на финалистите за победа, моментния мир и бързото му разпадане.

Миглена за първи път открито заяви, че желае някой от нейния лагер да се окичи с титлата „Любима звезда на България", само за да види недоволните изражения на останалите.

Big Brother даде възможност на финалистите да останат насаме с мислите си и да определят кои са хората в Къщата, които да помолят за прошка.

След 60 дни на тежки битки и яростни войни, Ути, Христо, Борислав и Миглена избраха да потърсят прошка от останалите, а отявлените врагове Ути и Емануела дори скрепиха момента с прегръдка.

Еми, Рени и Вальо на свой ред решиха, че нямат грехове към Съквартирантите си и те не заслужават молбата им за прошка.

След напускането на Вальо Михов снощи, крехкият мир в Къщата отново беше безвъзвратно изгубен.

Ути и Миглена влязоха в конфликт, след което оределият лагер на „интелектуалците" избра да прекара вечерта в спалнята на Ути, докато Еми, Меги и Боби се уединиха в „терариума".

Битката и желанието за победа стават все по-жестоки, а след по-малко от 24 часа най-важният въпрос този сезон ще получи своя отговор и зрителите ще изберат новата „Любима звезда на България".

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.