Зам.-председателят на парламента Иван Иванов благодари на десните избиратели от областта
Зам.-председателят на парламента Иван Иванов благодари на десните избиратели от областта / netinfo

Благодарност към гражданите на област Велико Търново, които на първия тур на президентските избори подкрепиха кандидатите Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, изказа зам.-председателят на Народното събрание и депутат от областта Иван Иванов в отворено писмо-обръщение.

„Лично от мое име, както и от името на нашите кандидати, благодаря за достойния резултат, който доказва, че истинската, демократична десница има стабилно ядро от осъзнати, компетентни и готови за борба представители. Въпреки трудната ситуация и предизвикателствата, десните избиратели отново намериха мотивация, разумни аргументи и сили да покажат, че принципите и ценностите са над дребните политически сметки и партийни пристрастия.

Нека съхраним и умножим тази енергия, защото България се нуждае от силна десница, която да провежда истински, а не фалшиви реформи във всички сектори на публичния живот. Десните хора обаче показаха и нещо друго, много важно, и то е, че само честни, почтени и свободни лидери могат да печелят доверието им. Това е много важно предизвикателство и аз поемам ангажимент да отговоря на очакванията“, казва в обръщението си зам.-председателят на парламента Иван Иванов.

„Желая мъдрост и сила на всички граждани на Великотърновска област“, допълва народният представител от региона.