Втората част на есенния сезон на NOVA носи много забавление и позитивен заряд за зрителите.

Силният старт на „Пееш или лъжеш" постави началото на втората част от есенния сезон „2 в 1" по NOVA, който ще донесе на зрителите още много позитивни емоции и забавление. Следващата седмица NOVA освен с поредния епизод на най-новото забавно музикално шоу ще изненада зрителите с още три формата в праймтайма си. „Bake Off: най-сладкото състезание" идва с премиера за България, а най-българското и позитивно забавно развлекателно предаване „Аз обичам България" и документалното риалити „Мис Пепеляшка" са подготвили нови сезони.

На 15 ноември в 20.00 ч. един от най-успешните световни формати „Bake Off: най-сладкото състезание", който е изцяло нов проект за българския ефир, стартира в ефира на NOVA. Всеки вторник и сряда в 20.00 ч. предаването ще отправя предизвикателства в сферата на сладкарството и пекарството към 12 участници, а основната им задача ще бъде да впечатлят не само журито, но и себе си със своите кулинарни постижения.

Документалното риалити „Мис Пепеляшка" се завръща в ефира на NOVA с втори сезон и нови интригуващи ситуации на 17 ноември в 20.00 ч., за да тества отново чия корона тежи повече - на кралицата на красотата или на обикновеното момиче. Една градска принцеса и едно момиче от село ще дръзнат да разменят обувките и местата си... за няколко дни. Едната ще напусне живота си на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а другата ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със сурова и напълно непозната за нея действителност.

От 18 ноември в 20.00 ч. в ефира на NOVA се завръща и най-българското и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България". Новият четвърти сезон на шоуто не само ще забавлява искрено участници, публика и фенове, но и ще ни напомни всичко, заради което си заслужава да се гордеем, че сме българи. Среща с българската история, кино, музика, бит, култура и традиции, и разбира се голяма доза забавление и смях носи със себе си новият сезон на един от най-обичаните родни формати.

Не пропускайте втората част на есенния сезон на NOVA и седмицата на големите стартове от 14 ноември.