Време е за изпитна сесия в „Апартамент 404". В най-новия епизод на комедийния уеб сериал от 7Talents сценаристите на продукцията разкриват уникална по рода си формула за вземане на изпити, проверена от редица поколения.

Време е за изпитна сесия в Апартамент 404
netinfo
След купона на Хелоуин тримата любими съквартиранти Стоян, Антон и Велко са изправени пред ново предизвикателство, наречено „Аграрна икономика". В най-новия епизод на „Апартамент 404" във Vbox7.com един ключ ще се превърне в непреодолимо препятствие за Стоян и явяването му на изпит. Героите се впускат в спасителна мисия. Главнокомандващият Стоян назначава Антон за координатор, Лили за стратег, а бат Велко влиза в ролята на войник. Защо "г-н Природно бедствие" заема мястото на братовчед си на изпитната скамейка и защо най-новият шедьовър на Лили се казва „Обща черта" не пропускайте да разберете първо във Vbox7.com.
Време е за изпитна сесия в Апартамент 404
netinfo
Какво бъдеще очаква Стоян? Как и защо Стоян и Велко пускат мустаци за един ден?

Отговорите ще намерите в новия епизод на „Апартамент 404". В последния работен ден от седмицата, този петък, най-известните студенти в България ще спомогнат за доброто настроение на онлайн потребителите със специално създаден скеч за веселата страна на живота.

„Апартамент 404" всеки вторник и петък във Vbox7.com

Абонирай се за „Апартамент 404" във Vbox7.com. Следи новини за „Апартамент 404" във Facebook