Марешки: На балотажа най-вероятно ще гласувам с отвращение за Цачева
Марешки: На балотажа най-вероятно ще гласувам с отвращение за Цачева / БГНЕС, архив

На балотажа на президентските избори най-вероятно "ще гласувам с отвращение за Цецка Цачева", заяви в изборното студио на "Нова телевизия" кандидатът за президент Веселин Марешки, попитан дали ще призове своите избиратели да подкрепят Цецка Цачева или генерал Румен Радев.

"Няма как да давам подкрепа на втория тур за хора, които са от статуквото, но мога да изразя личното си мнение от кого съм повече отвратен и това е двойката генерал Румен Радев - Илияна Йотова", коментира Марешки.

Протестен вот привлича най-много Веселин Марешки

Ако не бяха манипулациите на тези избори, нямаше да съм на четвърто място, а щях да съм по-напред в класирането, заяви Веселин Марешки. "Манипулациите до преди три дни бяха, че съм седми-осми, а сега изведнъж съм четвърти и съм много близо до третия кандидат за президент", каза Марешки по повод на социологическите изследвания в седмицата преди изборите и неговото класиране.

Радев и Цачева продължават в битката за "Дондуков"2

Според Веселин Марешки тези социологически изследвания са демотивирали хората, показвайки им, че той няма никакви шансове на изборите за президент.

Източник: БТА