Бащата е загрижен. Малката булка избягала в Холандия
Бащата е загрижен. Малката булка избягала в Холандия / Станимир Димитров

Синът на ромския лидер Румен Чолаков - Васил, поиска да бъде пуснат под домашен арест, за да може да се грижи за 3-годишната си дъщеричка Сашка. 22-годишният мъж, който беше задържан под стража през юли т.г., се сдоби с нови обвинения - този път за блудство с две 14-годишни момченца и грабеж.

Младият мъж е привлечен под наказателна отговорност за това, че през юни 2016 г. два пъти е блудствал с деца. Принуждавал ги към орална любов, като ги заплашвал с нож. Перверзиите са извършвани до трафопост, на метри от детска градина в комплекс "Меден рудник".

В биографията на Васил бе записана условна присъда за съжителство с непълнолетно момиче след шумна сватба преди няколко години. От любовта била зачената Сашка. Но още щом родила, малката булка избягала в Холандия. Днес бабата и дядото гледат внучето, докато баща му е в ареста.

„Искам по-лека мярка, за да се грижа за детето си", бяха единствените думи на Васил Чолаков пред окръжните магистрати. Според защитата му, искането е основателно, тъй като мъжът има постоянен адрес, престоят зад решетките се отразявал зле на психиката му, а в добавка към това имал и дете. "Само той ли има дете", отсече съдия Събчо Събев и го остави под стража.

Чолаков - младши привества фоторепортерите със средни пръсти, а за финал "пусна" закачливи "мигачи".

Бащата е загрижен Малката булка избягала в Холандия
netinfo
„Всичко е постановка. Завел съм няколко дела срещу България в Страсбург. Синът ми е невинен", каза бащата на обвиняемия - Румен Чолаков.