Организират изложение за стартиращи компании
Организират изложение за стартиращи компании / netinfo

За трети път betahaus организира изложение за стартиращи компании, което ще се проведе на 12-ти ноември. ​Startup Job Fair vol.3 ​ще срещне предприемаческата среда с хора, които да ​допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното развитие на компаниите. Компаниите, които взеха участие в първите две издания на формата обявиха общо 118 работни позиции и над 20 стажантски. ​Двете събития бяха посетени от над 700 човека.

Атанас Матеев от pCloud споделя: "Startup Job Fair събира на едно място мотивирани хора с идеи и опит, ценни и търсени от бързо растящи екипи. Участниците са проактивни, подготвени и задават много въпроси, а неформалните разговори разкриват комуникационни и лични качества".

Маргарита Джипова от Roobar споделя: "Запознахме се с много шарени и целеустремени млади хора. Организацията на събитието беше чудесна, атмосферата - много позитивна и отваряше пространство за комуникация между кандидатите и компаниите. Участвахме за първи път в изданието и сред всички страхотни личности, срещнахме две, които се присъединиха към нашето супер семейство. Определено препоръчваме събитието на млади компании, които търсят свежи и идейни хора за екипите си".

Компаниите могат да изберат как да се представят: с щандипрезентация​, само​щанд или само​ презентация​. Повече информация може да намерите ​тук​.

Над 80% от посетителите биха започнали работа в някояот компаниитенаизложението. Изисква се регистрация за посетител ​тук​.