Мел Гибсън отбелязва 10 години трезвеност
Мел Гибсън отбелязва 10 години трезвеност / БГНЕС, архив

Мел Гибсън твърди, че от 10 години вече не е същият човек и вече не се забърква в скандали, които го изпратиха навремето в център за лечение на зависимости. Следвайки 12-степенна програма, от едно десетилетие той вече е пълен въздържател, пише Контактмюзик.

Мел Гибсън в поредна съдебна битка заради осмото си дете

Гибсън със съжаление си спомня за лошите дни, през които е преминал и как всички негови деградиращи постъпки са ставали достояние на медиите. Но и след като станал трезвеник, той непрекъснато бил обвиняван, че злоупотребява с пиенето, което считал за крайно несправедливо. Особено след трудния път, през който бил преминал, за да си възвърне човешкото достойнство.

Мел Гибсън: Холивуд няма да ми прости, но не съм грешник

Тази година Гибсън изигра главната роля в лентата "Кръвен баща". Но най-голямо удовлетворение той изпитва, когато застане зад камерата като режисьор. "Доста ме бива в актьорството, шегува се Мел, но най-голямата ми страст е режисурата, тя ми доставя най-голямо удовлетворение!"

Мнозина считат, че новият режисьожрски филм на Гибсън "Hacksaw Ridge" ("Зовът на съвестта") ще бъде един от претендентите за предстоящите Оскар-и.

Източник: БТА