Наско от Б.Т.Р. е петата гост-звезда в Пееш или лъжеш
Наско от Б.Т.Р. е петата гост-звезда в Пееш или лъжеш / netinfo

Вокалът на една от емблематичните български рок банди Б.Т.Р. - Атанас Пенев, е петата гост-звезда в новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш", което стартира на 3 ноември от 21.00 ч. по NOVA.

"Ще ме лъжат много, но се надявам да разпознавам истината", пошегува се Наско, който ще трябва да отсее пеещите кандидати след поредица музикални истории, предизвикателства на сцената и подвеждащи вокални доказателства.

"До себе си имам страхотен Съвет от професионалисти, на които ще разчитам много в своя избор. Радвам се, че ще се забавляваме заедно на сцената", допълни рокаджията пред камерата на "Събуди се", която надникна за първи път зад кулисите на най-новото шоу в българския ефир.

Зрителите стават част от първото предаване на „Пееш или лъжеш"

Една от най-трудните задачи за гост-звездите ще бъде разкриването на музикалните умения  на участниците чрез необичаен липсинг. Кръг от предаването ще представи кандидатите за дуетни половинки с чужди гласове, предлагайки възможност на гост-звездата и Съвета да отгатнат дали вокалът е записан от участника на сцената или от професионалист.

Забавната, но и решаваща за бъдещето на дуета задача е една от многото уловки, които "Пееш или лъжеш" ще задава на звезди и участници, съпътствани с много забавни моменти на сцената.

Не пропускайте най-новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" от 3 ноември от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.