Цветанов: Хасково сред първите в санирането, 1 млрд. лв. по програмата за 2017 г.
Цветанов: Хасково сред първите в санирането, 1 млрд. лв. по програмата за 2017 г. / Дарик радио, Хасково
Цветанов: Хасково сред първите в санирането, 1 млрд. лв. по програмата за 2017 г.
90816
Цветанов: Хасково сред първите в санирането, 1 млрд. лв. по програмата за 2017 г.
  • Цветанов: Хасково сред първите в санирането, 1 млрд. лв. по програмата за 2017 г.

1 млрд. лв. за националната програма за саниране на жилищни блокове предвиждаме през 2017 г. на база по-високата събираемост за бюджета и добрата политика, съобщи Цветан Цветанов. Той посочи, че област Хасково вече е на едно от първите места в страната по брой сключени договори за над 400 блока, а още 200 вероятно ще бъдат приключени до края на годината. Цветанов посочи: „Искам да отдадем заслуженото на Делян Добрев, защото той беше човекът, който когато се подготвяше управленската ни програма за втория ни мандат 2013 г. предложи това да бъде един от основните ни приоритети“.

Председателят на националния предизборен щаб и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов каза още, че благодари на Хасково и Харманли, които избраха за кметове Добри Беливанов и Мария Киркова, тъй като това са били двете общини в региона без сключени договори за саниране на жилищни блокове. Само за година вече има значителен напредък, отчете той. И даде за пример димитровградския кмет Иво Димов, тъй като там вече има обекти, които са пред завършване, собствениците на апартаменти са доволни и предстои тази зима да почувстват ефекта от енергийната ефективност с по-ниски сметки за отопление.

„Когато имаме стабилна местна власт, стабилно правителство, каквото е кабинетът Борисов, да дадем подкрепата си и за Цецка Цачева, за да можем да гарантираме тази стабилност, която хората очакват от нас, като политици“, апелира Цветан Цветанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!