Представители на Младежкия общински парламент се срещнаха с председателя на ОбС
Представители на Младежкия общински парламент се срещнаха с председателя на ОбС / obs-pleven

Представители на Младежкия общински парламент в Плевен се срещнаха с председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев. По време на разговора Теменуга Георгиева и Бисер Велиев споделиха свои конкретни идеи за прояви до края на календарната 2016 година, както и планове на младежката структура за инициативи през новата 2017-та година, за които поискаха съдействие.

„В качеството си на представители на местната власт винаги сме готови да ви помогнем според правомощията и възможностите ни като съветници. Похвално е, че млади хора като вас проявяват интерес към работата на местната власт и имат активна гражданска позиция", заяви по време на разговора Мартин Митев. Той отправи и покана към представителите на Младежкия общински парламент да присъстват на редовна сесия на Общински съвет - Плевен, за да видят как работи местният парламент.

По време на разговора Мартин Митев предложи на Младежкия общински парламент да се включи и в дискусията по проекта за Стратегия за развитие на младите хора в Община Плевен (2016г. - 2020г.). "Надявам се, че Стратегията ще представлява интерес за вас, ще се радваме ако имате и конкретни предложения за допълнения", коментира Мартин Митев.
Проектът за Стратегията предстои да бъде публикуван на страницата на Общински съвет - Плевен.