Куп дечица се обясниха в любов на Гришо, той отвърна със същото
Куп дечица се обясниха в любов на Гришо, той отвърна със същото / Gulliver/Getty Images

Григор Димитров е всеобщ любимец сред тенисистите, а през годините неведнъж сме ставали свидетели на искрено възхищение към българския спортист от страна на малки негови почитатели.

Сега родната звезда разкри със своите последователи в Инстаграм много мило видео, на което дечица от фондацията "Rays of Sunshine" го поздравяват с "Обичаме те, Григор".

Въпросната фондация подпомага живота на деца, които живеят със сериозни и животозастрашаващи болести. В понеделник вечер фондацията организира благотворителен концерт, в който участие взе и приятелката на Григор Никол Шерцингер. Красавицата дори изпя обща песен с хора на организацията.

Най-вероятно видеото на дечицата е достигнало до Димитров именно чрез певицата като по всяка вероятност именно тя стои и зад кадър.

Самият Григор също не е равнодушен дечицата и им отвърна по прекрасен начин: "Аз ви обичам повече! Благодаря ви, че направихме моя ден!", написа хасковлията в Инстаграм.

Днес Григор Димитров ще стартира участието си на силния турнир от категория АТР 500 в Базел. В швейцарския град първи съперник на най-добрия български тенисист е Жил Мюлер. Двубоят между двамата ще се играе на Централния корт, като ще стартира след 16 часа българско време.

До този момент двамата са играли четири пъти помежду си като победите са по 2.

При успех над Мюлер, във втория кръг Гришо ще се изправи срещу победителя от мача Беноа Пер - Флориан Майер.

Припомняме и добрата новина от понеделник, че Григор ще участва на турнира в София през февруари.