Първи рожден ден празнува Центъра за настаняване от семеен тип село Мамарчево
Първи рожден ден празнува Центъра за настаняване от семеен тип село Мамарчево / община Болярово

Първи рожден ден отпразнува Центъра за настаняване от семеен тип село Мамарчево. Управителят на двата центъра Миряна Иванова благодари на всички, пожела здраве и все така задружно да се справят с трудностите и да посрещат празниците.

Гости на тържеството бяха секретарят на община Болярово Мария Чанева, директорът на дирекция „Социално подпомагане" - град Елхово Христо Делигрозев, кметът на село Мамарчево Марчо Добрев, директорът на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост - село Малко Шарково Дафина Георгиева, директорът на Дома за стари хора в село Воден Златка Янева, управителят на Защитено жилище за възрастни хора с физически увреждания и ЦСРИ -Болярово Марина Танева, специалистът „Хуманитарни дейности" Димитрина Кирова, общинският съветник Съба Недева.

Първи рожден ден празнува Центъра за настаняване от семеен тип село Мамарчево
netinfo

Кметът Христо Христов поздрави с празника домуващите и благодари за приноса на всеки един, това тук днес да е факт. Той сподели,че трудностите никак не са били малко, това са наистина много търсени услуги, но на наша територия за възрастни хора с деменция бе първата услуга и никак не е било лесно началото.

Благодарение на отличния ръководител и добре подбрания персонал, потребителите не са имали възможност да усетят тези трудности и винаги са били доволни. Като на всеки рожден ден имаше и подаръци и торта. Освен нея - богата почерпка, в която се включиха и жени от селото, приготвили вкусни солени и сладки баници.

Празникът продължи с музика, песни и танци и много настроение.