Веселин Маринов е четвъртата гост-звезда в музикалното шоу Пееш или лъжеш
Веселин Маринов е четвъртата гост-звезда в музикалното шоу Пееш или лъжеш / netinfo

Веселин Маринов е четвъртата гост-звезда в новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш", което стартира на 3 ноември от 21:00 ч. по NOVA. Това разкри музикалният продуцент на предаването - Добрин Векилов - Дони, по време на гостуването му с Люси Дяковска в "Събуди се".

„С Веско сме избрали много интересна песен за дуетното му изпълнение в шоуто", разкри Дони, който също така подбира разнообраните във вокален аспект кандидати.

„Едновременно се смееш и плачеш, когато от сцената напуска талантлив кандидат. Има моменти, в които трябва да направиш своя избор единствено на базата на разказана от участника история", сподели за своето участие Люси.

Двамата с Дони не пропуснаха и колоритните моменти в демонстрирането на таланти, които са свързани с необичайни танци, физическа форма и други сценични умения.

„За мен е чест да бъда гост в този нов формат за българския телевизионен ефир. Много харесвам работата на екипа и очаквам с нетърпение да срещна участниците", коментира Веселин Маринов.

Съвсем скоро известният български изпълнител ще се изправи пред 8 кандидати, които ще се опитат да го спечелят и впечатлят с различни сценични похвати и дори да го излъжат.

Какъв избор ще направят звездите на шоуто? Кои ще получат талантливи дуетни половинки и кои ще разчитат на сценично присъствие? - ще разберете на 3 ноември от 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто.

Веселин Маринов е четвъртата гостзвезда в музикалното шоу "Пееш или лъжеш"
netinfo