Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Добрич и село Батово
Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Добрич и село Батово / ПП ГЕРБ

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ - Цецка Цачева и Пламен Манушев, заедно с председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов, се срещнаха с жители на селата Одърци и Батово. По време на срещата те поеха ангажимент да осъществят връзка между местната власт и отговорните институции, за да бъде завършена в най-скоро време корекцията на река Батовска. Преди седмица двете села бяха наводнени след проливен дъжд и преливане на коритото на реката.

Според кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева трябва да се продължи инвестицията в инфраструктурата във населените места, която да предотвратява такива бедствия. „Това може да се случи, само когато има синхрон между изпълнителната и местната власт. Като президент ще бъда гарант за диалога и разбирателството между държавните институции и общините", каза тя.

Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Добрич и село Батово
netinfo

„Всички държавни институции, изпълнителната и законодателната власт полагат големия усилия да разрешават проблемите на българските граждани във всяко населено място. Изборът на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България ще бъде залог за продължаването на стабилността и сигурността в страната", подчерта Цветан Цветанов.

„Като добруджанец се отнасям с голямо съчувствие към трагедията на хората, пострадали от наводнението", каза Пламен Манушев. По думите му, силата на едно общество е в солидарността. „Цецка Цачева ще бъде президентът, който ще създава сплотеност и разбирателство, както между институциите, така и в обществото", обясни вицеадмирал Манушев.

Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Добрич и село Батово
netinfo

При визитата си в региона, Цачева и Манушев посетиха и Община град Добрич. Те бяха приети от кмета Йордан Йорданов в кабинета му. По време на кратката работна среща Йорданов запозна Цецка Цачева с проблемите на общината. На разговора присъства и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. В края на срещата Йордан Йорданов даде висока оценка за личностните и професионалните качества на Цецка Цачева. Той подчерта ролята й в българската политика като първата жена председател на Народното събрание.

Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Добрич и село Батово
netinfo