Треньорът на футболния Спартак: Ще направим опит да се измъкнем от блатото
Треньорът на футболния Спартак: Ще направим опит да се измъкнем от блатото / dariknews.archive

На 22 октомври "Спартак" - Плевен гостува в София на отбора на Царско село в среща от 10-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 16:00 часа на едноименния стадион. Динамични бяха изминалите дни в лагера на плевенския тим. Спортно-техническия щаб ще трябва да разреши доста дилеми в кадрови план за да сформира състава за мача.

Капитанът Иво Иванов бе освободен от отбора. Централният защитник Цветелин Радев, полузащитниците Никола Мицански и Емил Петров продължават да лекуват контузии. Владимир Каптиев пък е наказан и също пропуска срещата. След изтърпяна санкция се завръща нападателя Григор Долапчиев. Другата добра вест бе картотекирането на полузащитника Кевин Осей.

„Ще направим опит да се измъкнем от блатото, защото няма накъде да затъваме повече. Излизаме срещу Царско село да играем футбол. Ще направим опит да вземем точка или три. Ще е доста трудно, защото имаме доста проблеми около комплектоването на състава. Освен това срещу нас ще е един от стойностните отбори в групата, с добра организация и амбициозен млад треньор.

Направиха силни мачове, както на собствен терен, така и като гости. Ние обаче също имаме шансове и трябва да се възползваме максимално от тях", коментира треньора на Спартак - Бойко Цветков.