Футболен турнир събира пари за Твоята стъпка напред
Футболен турнир събира пари за Твоята стъпка напред / netinfo

Футболен турнир "За купата на Ротаракт" ще се проведе за първи път в събота в Русе. Организатори са Ротари клуб Русе, Ротари клуб Русе-Дунав и Ротаракт клуб Русе. Партньори и съорганизатори са УМБАЛ-Русе, КОЦ-Русе, Русенски университет "Ангел Кънчев", Студентски съвет при РУ "Ангел Кънчев", БЧК-Русе, Фондация "Европа" и Спортен комплекс "Марисан".

Всеки участник в отбор заплаща индивидуална такса в размер на 5 лева, като всички събрани средства ще бъдат предоставени на кампанията Твоята стъпка напред - за изграждане на център за работа с онкоболни хора. Който желае просто да подкрепи инициативата без да участва в отбор, също е добре дошъл. Ще има специална урна, където всеки може да пусне сума по своя преценка срещу която ще получи чаша кафе или чай.

Турнирът ще се проведе от 10 ч. на малкото футболно игрище в Русенския университет. При лошо време той ще се проведе в Спортен комплекс "Марисан". Отборите ще са общо 16, съставени от по 7 играчи всеки.

 

За записване на отбори и повече информация - тел. 0885 514 777 - Пресиян Костадинов, президент на Ротаракт клуб Русе за 2016/2017г.

Важно: при лошо време турнирът ще се проведе в Спортен комплекс "Марисан".