Конкурс за началник на екип по приемна грижа
Конкурс за началник на екип по приемна грижа / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил, архив

Обявен е конкурс за началник на областен екип по приемна грижа, на пълен работен ден по Проект „Приеми ме 2015", по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020г., с работно място гр. Кюстендил и обхват на дейността в общините: Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Бобошево и Кочериново. Не е допустимо наемането на действащи служители от териториалните поделения на Агенция "Социално подпомагане" в дейностите по проекта. Основната месечна работна заплата ще е в размер на 700.00 лв.
Кандидатите представят документите до 17.00 часа на 26.10.2016 г. в запечатан непрозрачен плик, лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка в деловодството на Община Кюстендил.

Минимални изисквания за заемане на длъжността началник на областен екип по приемна грижа:

- Образователно-квалификационна степен: „бакалавър".
- Професионална квалификация: хуманитарна.
- Професионален опит: доказан професионален опит в дейности по закрила на детето не по-малко от 3 (три) години.
- Опит при изпълнение на проекти - предимство.
- Опит при ръководене на екип - предимство.
Подборът протича в два етапа:
•Проверка за съответствието на представените документи с обявените изисквания, в 3 (три) дневен срок от изтичане срока на обявлението.
•Интервю в 3 (три) дневен срок след проверката на съответствията на представените документи.
Шестима са допуснатите и двама недопуснатите кандидати до интервю в процедура за подбор на пет социални работника, предоставящи услугата „Приемна грижа" на проект „Приеми ме 2015" по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г. Интервюто с допуснатите кандидати ще бъде на 24 октомври.