Откритата война в Къщата е факт, лагерите търсят съюзници
Откритата война в Къщата е факт, лагерите търсят съюзници / netinfo

Невинна по всички обвинения, така съдът се произнесе в полза на Глория, която следователят посочи като основен заподозрян в делото "Диариягейт".

Двете страни разпитаха свидетелите и изложиха всичките си доказателства и аргументи, а войната между двата лагера в Къщата - този на Миглена и този на Ирина, премина на ново ниво. Делото се превърна и в основна причина всички без Емануела да се обърнат категорично против Меги, а това се превърна и в основна тема в номинациите снощи.

Кои Съквартиранти се борят за зрителската любов тази седмица?

В дейли епизода тази вечер видяхме как откритата война в Къщата е факт и враждуващите лагери започват да прилагат всякакви тактики, за да привлекат все още неутралните Съквартиранти на своя страна.

Откритата война в Къщата е факт лагерите търсят съюзници
netinfo

Емануела открито попита Борислав на чия страна е, но получи уклончив отговор.

По-късно фолк дивата отново се премести в леглото му, а тези действия от нейна страна бяха разтълкувани еднозначно от Ирина, Лара и Роро. Според тях Емануела използва тайните оръжия, за да привлече съмишленици към своя лагер. Обвиненията им успяха да предизвикат гнева на Боби, който заяви, че дори да има симпатии към Емануела, това няма нищо общо с неговата позиция в Къщата.

Откритата война в Къщата е факт лагерите търсят съюзници
netinfo

Роро и Миглена претърпяха пореден челен сблъсък, а геймърът си изпусна нервите и си позволи да размаха среден пръст пред "дамата в червено". По-късно той открито й призна, че е изпитал удоволствие от действията си, а тя му отправи обидни квалификации в типичния си спокоен тон.

До къде ще стигне войната между лагерите и ще претърпят ли разцепление след елиминациите в петък, предстои да разберем съвсем скоро.

Откритата война в Къщата е факт лагерите търсят съюзници
netinfo

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.