Въвеждат се промени на организацията на движението в столицата
Въвеждат се промени на организацията на движението в столицата / БГНЕС, архив

Временно се разрешават престоят и паркирането в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" от 19.00 до 22.00 ч. на 20 октомври. Разрешението е за участъка между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията, без да се засягат спирките на масовия градски транспорт.

Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Промяната се налага заради събитие в зала "Арена Армеец София".

Временно се забраняват влизането, престоят и паркирането на автомобили по ул. "Цар Асен" между ул. "Гладстон" и бул. "Патриарх Евтимий" от 8.00 ч. на 21 октомври до 24.00 ч. на 23 октомври. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с полагане на асфалтова настилка в този участък на ул. "Цар Асен".

От 10.00 до 21.00 ч. на 20 октомври се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "6-и септември" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов".

От 11.30 до 12.00 ч. и от 16.30 до 21.00 ч. на 20 октомври само при необходимост и по преценка на отдела "Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "6-и септември" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов". Промяната се налага във връзка със събитие в посолството на Унгария.