Каква тайна крие семейството на Боби в „София – Ден и Нощ“?
Каква тайна крие семейството на Боби в „София – Ден и Нощ“? / netinfo

След дългогодишна раздяла в дома на Боби се появяват неговите родители, за които той никога не говори. Каква е тайната на семейство Милчеви и защо Боби отказва да общува с баща си и майка си, ще стане ясно в епизодите на „София - Ден и Нощ" тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Каква тайна крие семейството на Боби в София  Ден и Нощ
netinfo
Напрежението расте и между Марио и Джулия. В желанието си всеки от тях да покаже, колко е силен и независим, двамата влошават все повече и без това трудните си взаимоотношения.

Щастието се усмихва най-вече на Симона, която получава прекрасна изненада точно на абитуриентския си бал. В един от най-щастливия й мигове обаче нелеп инцидент помрачава празника, но едновременно с това я мобилизира до краен предел.

Каква тайна крие семейството на Боби в София  Ден и Нощ
netinfo
Изненади предстоят и на любовния фронт - една стара любов припламва отново. Тя обаче води до противоречиви емоции и големи страхове.

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.