Марк Билингам, един от охранителите на развеждащото се звездно семейство Анджелина Джоли и Брад Пит, разказа интересни истории пред таблоида The Sun.

Билингам, който работи за Бранджелина малко повече от година и половина разкри, че през последните месеци не е бил само охрана, но и баща за шестте деца в звездното семейство.

Анджелина получи временно попечителство над всичките й деца

Охранителят заяви пред The Sun, че Брад и Анджелина били обзети от мисълта, че някой ще отвлече децата ми, а той е бил единственият бодигард който е бил допуснат толкова близо до тях.

Марк Билингам твърди, че през последните 18 месеца е прекарал толкова време с децата, че на практика им е бил като баща.

Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да "играе мръсно"

Шестте деца на Бранджелина са гореща тема напоследък, след като актрисата подаде документи за развод, като заяви, че се опасява за безопасността им.

В медиите дори се появиха съобщения, че по време на пътуване с децата и съпругата си Брад "загубил контрол" и проявил грубост, както вербално, така и физически по отношение на сина им Мадокс.

Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет?

Пит отхвърли тези информации, като отговори, че Джоли се опитва да го оклевети, разпространявайки слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици.

Двамата актьори имат шест деца - три, на които са биологични родители, и три осиновени. Три от тях са момчета, а три момичета. 15-годишният Мадокс и 13-годишният Пакс са осиновени заедно с 11-годишната Захара.

Вижте още за най-обсъжданата раздяла в Холивуд:

Френската красавица, която няма нищо общо с развода на Бранджелина (СНИМКИ)

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

И ФБР се захваща с Брад, проверяват малтретирал ли е Пит децата си