Младежкият център организира кулинарно състезание /СНИМКИ/
Младежкият център организира кулинарно състезание /СНИМКИ/ / Младежки център

30 млади кулинари на възраст от 15 до 24 години взеха участие в кулинарно състезание в Младежкия център по повод на Световния ден на храната. Те бяха разпределени в 10 отбора от по трима души и се състезаваха в два тура - "Приготвяне на сандвичи" и "Приготвяне на салати".

Състезанието продължи над два часа, а тричленно жури оцени приготвените от младите хора ястия. На първо място се нареди отбор "Хепи" - Велина Кирова, Десислава Димитрова и Искра Николова. Второ място бе за "Foodlovers" - Мануела Минчева, Елизабет Колева и Кристина Миланова. Трето място поделиха два отбора - "Добрич" и "Armgeolat".

След приключване на състезанието готовите сандвичи и салати бяха подредени на голяма изложбена маса, за да могат всички гости да се порадват на кулинарните умения на участниците.

Любезно съдействие на проявата оказа Професионалната гимназия по туризъм "П.К.Яворов"-Добрич, чиито представители с професионализма си допринесоха за превръщането на състезанието в един истински празник за всички присъстващи.

Младежкият център организира кулинарно състезание /СНИМКИ/
netinfo