Кметът на Видин с обръщение към гражданите
Кметът на Видин с обръщение към гражданите / Община Видин

Кметът на Видин Огнян Ценков излезе със специално обръщение към гражданите. Ето какво гласи то: «Уважаеми съграждани, за пореден път се обръщам към всички с молба да не рушим и съсипваме съоръжения не само на детските площадки, но и на всички публични места в града. Нека заедно опазим това, което имаме и се опитваме да го подобрим, а не да го унищожим.

Да, общината отново ще направи всичко възможно, за да може детската площадка в жк „Крум Бъчваров" да стане достъпна. Защото децата ни имат нужда от специално обособени места за игра, които трябва да отговарят на европейските изисквания за безопасност. Напълно подкрепям думите на нашата съгражданка, която искрено споделя разочарованието си от отношението към това, което е изградено в полза на обществото.

Затова призивът ми е и към родителите, и към учителите да възпитават у подрастващото поколение качества като уважение към труда на всички хора, съпричастност и грижа за съграденото с общи усилия в нашия роден дом - Видин!». Апелира кметът на Видин.