Отзивчив и сплотен екип превръща благотворителна кауза в своя традиция
Отзивчив и сплотен екип превръща благотворителна кауза в своя традиция / netinfo

За втора поредна година бе проведена благотворителна инициатива по кръводаряване. Събитието се състоя с общите усилия на Центъра по трансфузионна хематология и екипа на БТЛ Индъстрийз. Дарената кръв ще помогне за лечението на пациенти в нужда.

По инициатива на служителите, решили да се обединят около една благородна кауза, кръвният център посети лично фирмата за медицинско оборудване, за да прегледа доброволците и да осигури безопасността на кръводарителите. Така един обикновен работен ден се превърна в безвъзмезден акт на доброта и съпричастност.

Благотворителната акция протече гладко и ефективно, благодарение на задружния дух и позитивната нагласа, на всички които взеха участие. Лекарите и сестрите от кръвния център всеотдайно се погрижиха за комфорта и доброто състояние на кръводарителите. Благородния жест бе възнаграден! След като приключи процедурата по кръводаряване, героите бяха поощрени със символични подаръци. Кръвният център и фирмата подсигуриха вкусни лакомства за всички, проявили смелост и отзивчивост.

Тазгодишната кръводарителска кампания под надслов „Кръвта няма цена, както приятелството, любовта и човешкия живот" обедини 21 доброволци. Благотворителната акция, организирана от служителите на БТЛ се провежда за втора поредна година, като фирмата, не само толерира благородната инициатива на своите служители, но и възнамерява да я превърне в традиция. Проявлението на хуманност цели да подаде ръка на нуждаещи се пациенти и да насърчи други съвестни граждани да дадат своя принос, като доброволно дарят кръв.

Като посланици на доброто, служителите на една фирма се обединяват в името на добрата кауза. Тяхната инициативност е доказателство за това, че все още алтруизма и емпатията съществуват, че въпреки трудните времена, в които живеем, не сме безразлични към хората, които имат нужда от помощ, че с екипност и сплотеност можем да извършим повече добри дела!

Не е трудно да отворим сърцата си и да се обединим, когато става дума за благотворителност. Даряването на кръв е жест на милосърдие и съпричастност, който спасява животи!

Отзивчив и сплотен екип превръща благотворителна кауза в своя традиция
netinfo