Първи за сезона номинации очи в очи във VIP Brother
Първи за сезона номинации очи в очи във VIP Brother / VIP Brother live

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, ще проследим първите за сезона номинации очи в очи. Всеки от Съквартирантите ще се изправи срещу останалите, за да посочи кой и с какви мотиви иска да предложи да изгонване от Къщата, а неподправените им реакции зрителите ще проследят на живо в ефира на NOVA.

Първи за сезона номинации очи в очи във VIP Brother
netinfo
След последните елинимации в петък, Къщата ще се превърне в истинско бойно поле. „Пощата на номинираните" и конкретно въпросът на Жана към номинираната Ирина „от къде идва всичката тази злоба и желание да контролираш всичко и да палиш огъня във всеки проблем" ще докара лагерите до закани за открита война. Телевизионната водеща ще обяви, че приема игнорирането на Жана като лична мисия в шоуто, а Жана ще се закани да направи всичко възможно Ирина да е следващата, която ще напусне Къщата. Как ще се развият събитията около новата война в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.