Раева: Цвети Стоянова се възстановява добре
Раева: Цвети Стоянова се възстановява добре / БГНЕС, архив

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева признава, че след спечелването на бронзовия медал от Олимпиадата в Рио от ансамбъла дала воля на чувствата си и за първи път "си позволила да плаче така пред камера".

"Тогава забравяш камери и всичко. Цялото ми тяло беше изтръпнало. Просто в този момент може да се каже, че рухнах. За първи път се отпуснах, защото три месеца не бях точно себе си - трябваше да бъда нещо, което беше много важно за отбора и за Ина и просто  дадох воля на чувствата си", разказа тя пред bTV.

Проф. Миланов: Цвети Стоянова мина през деветте кръга на Ада

Огромен е интересът към бенефиса на златните момичета, каза тя. Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика, които прекратяват спортната си кариера, ще зарадват родната публика в зала Арена Армеец на 17 ноември.

Раева наскоро се е видяла с гимнастичката Цветелина Стоянова, която се възстановява добре. „Цвети преди два дни беше на гости при мен във федерацията. Тя ходи, беше с хора от семейството й. Възстановява се добре", каза тя.

"Когато отидох на рождения й ден, я попитах дали иска да дойде на бенефиса, защото ще бъде много красиво. Очите й светнаха и тя каза, че много иска да присъства. Но трябва да бъдем изключително внимателни и затова аз ще се съобразя с препоръките на лекарите. Но дори Цвети да не присъства на бенефиса, тя ще бъде част от шоуто", уточни Раева.

Изписаха от болницата "златното момиче" Цвети Стоянова

Скоро тя ще стане баба. Дъщеря й Виолета чака първото си дете: „Надяваме се всичко да мине както трябва и Вили да бъде една много щастлива и любяща майка. Всички сме много щастливи, очакваме момиче".