Откриха обновен  Пенсионерски клуб в Нова Загора
Откриха обновен Пенсионерски клуб в Нова Загора / община Нова Загора

Тържествено беше открит Пенсионерски клуб 1 в Нова Загора. Лентата прерязаха кметът на града Николай Грозев и председателя на клуба Янка Такева. Тя сподели, че членовете на клуба са чакали този ден с трепет и надежда. "След като влязохме тук за първи път след ремонта останахме без думи. Едва ли има по-красив и модерен пенсионерски клуб в цяла България. Не знаем как да изразим нашата сърдечна благодарност за направеното. Дори и насън не сме мечтали за такава красива и уютна зала".

Кметът Грозев подчерта, че с цялостното обновяване на клуба, новата дограма, окачен таван и напълно ново обзавеждане той е станал по-уютен и приветлив. „Знам, че тук прекарвате по-голяма част от времето си, за да удовлетворите нуждата си от социални контакти, да осъществявате срещи и разговори, да пеете, танцувате и да се забавлявате. Радвам се, че успяваме да ви осигурим подходящи условия за емоционалните ви изживявания и духовна близост, като по този начин искаме да ви насърчим да продължавате да участвате пълноценно в живота и дейността на община Нова Загора. Продължавайте да бъдете все така близо до нас в делника ни, да раздавате от натрупания си житейски опит на поколенията напред, да бъдете най-мъдрата и обичана част от нашия живот, защото има на какво още да ни научите. Бъдете здрави, усмихнати, доволни и уверени, че Община Нова Загора винаги ще ви подкрепя в трудни моменти." - каза Грозев.

Музикален поздрав към хората от златната възраст отправиха възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов" и Танцова школа „All steps". Членовете на Пенсионерски клуб 1 получиха поздрави от Янка Симеонова, директор на Дом за стари хора с. Баня и от представител на Клуб на учителите-пенсионери "Яницa".